Docenten met talent gezocht!

10/09/2018 - Ken jij of ben jij een enthousiaste, zelfstandige en gemotiveerde docent met een talent wat je graag met Zegveldse, Woerdense, Harmelense en/of Kamerikse kids wilt delen? Dan is dit misschien iets voor jou!

‘Sjors, ontdek je talent!’

Brede Scholen Woerden organiseert in samenwerking met Beweegteam Woerden het naschools activiteiten aanbod voor alle basisschoolleerlingen in de gemeente Woerden via het project “Sjors, ontdek je talent!”

Alle Woerdense basisschoolleerlingen kunnen hun talenten ontdekken door middel van allerlei cursussen op het gebied van sport, knutselen, creativiteit, muziek, theater, techniek, natuur, etc. Ze kunnen leren koken, programmeren, timmeren, dansen, muziek maken, schilderen, tekenen, griffiti spuiten, EHBO verlenen en nog veel meer! Per activiteit gaat het om ongeveer 4 tot 6 lessen waaraan kinderen gratis (of tegen een kleine vergoeding) mee kunnen doen. De activiteiten kunnen het hele jaar door plaatsvinden. De cursussen sluiten zo veel mogelijk aan op de schooltijden en vinden veelal plaats op basisscholen of op de locatie van de aanbieder zelf.

Welk talent zoeken we?

Wil jij kinderen helpen hun talenten te laten ontwikkelen, hen plezier te laten beleven bij het aanleren van nieuwe vaardigheden en op deze manier bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen? Heb je ervaring met het lesgeven aan kinderen, ben je zelfstandig en flexibel en (bij voorkeur) in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)? Neem dan contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!


Meer informatie

Verdere informatie over het project en over de Brede Scholen Woerden kun je vinden op onze site www.bredeschoolwoerden.nl en via www.sjorssportief.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Miranda van der Heul, coördinator Brede Scholen Woerden via m.vanderheul@bredeschoolwoerden.nl.

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief

Docenten met talent gezocht!

10/09/2018 - Ken jij of ben jij een enthousiaste, zelfstandige en gemotiveerde docent met een talent wat je...

lees meer

meer nieuws